Lista mea de bloguri

vineri, 16 decembrie 2011

De-ale "casei"

Aoleu..cat a trecut de cand nu am mai intrat pe aici.
M-am gandit sa mai scriu si o ultima postare, pe anul asta..ca nu scapati de mine.
Subiectul postarii din seara asta sa fie..Jesus no idea.:-< Despre ce as putea sa vorbesc pe 16 decembrie? Despe Craciun si nenorocitul de revelion? Despre atestatul pe care trebuie sa-l fac si pur si simplu nu imi gasesc o pornre? Despre faptul ca vreau sa ninga cat mai curand,daca se poate si in secunda asta?
"Pas", asa ziceam si eu.
Ma gandeam zilele trecute cum ca pana acum nu am abordat niciodata subiecte mondene pe blog-ul asta si pentru aceasta exista o singura explicatie: eu nu ma uit la stiri si nici nu ma intereseaza sa ma uit, bineinteles asta nu inseamna ca nu stiu pe ce lume traiesc si ca nu aflu si eu intr-un sfarsit cand ma duc la brutarie sa cumpar o paine, ca preturile s-au marit. Frumos si ideal ar fi sa ma trezesc dimineata si in jurul meu pe undeva bine ascuns, sa gasesc un motiv sa zambesc, de aceea faptul ca nu ma uit la stiri imi da un motiv sa zambesc. De ce? Pentru ca "ce nu stii, nu te afecteaza". Nu vreau sa ma incarc cu problemele imbecililor, sa vad ca nu stiu care idiot/a s-a simtit depasit de problemele cu care se confrunta alta jumtatate de Romanie si probabil nu stiu cata parte din lume, si a luat curajoasa decizie de a se spanzura de lustra din sufragerie, sa vad ca mor oameni nevinovati din cauza altor cretini care se urca umflati de etnobotanice si alcool la volan, si multa alta prostie care se difuzeaza la Tv, pentru ca vai Doamne asta se vinde. Dar de ce nu zici tu, ca nu stiu care a murit in timpul unei crize de ras? Haa..ce fel ar suna asta? "Buna ziua doamnelor si domnilor si bine ati venit la stirile de la ora 5. Un om a murit astazi in timpul unei crize de ras!." Genial, briliant! Jur, la tipul asta de stiri m-as uita, adica Doamne iarta-ma omul a murit fericit, nu omorat prematur de un retardat.
Am pornit de la ideea subiectelor mondene inexistente pe proprietatea mea. Asta a fost un protest, sa spunem, deoarece eu cred ca violenta si rata de sinucidere din chestia asta pe care ne place sa o numim tara, se datoreaza in mare parte si stirilor total negative pe care le vedem.
Daaaar...cum vin preafrumoasele sarbatori de iarna, sa uitam sau cel putin sa incercam, ca in ceea ce priveste Romanica uitarea nu este o calitate, de toate nedreptatile,si de ce nu..sa lasam posturile de stiri si sa le schimbam cu posturile de desene animate. Cel putin pentru mine functioneaza:)), viata e mai frumoasa cu Phineas&Ferb!:>
Si cum nu cred ca voi mai gasi timp sa mai postez ceva anul acesta, va urez un Craciun fericit si treaca de la mine..si un 2012 fericit (avand speranta ca voi mai apuca sa va urez si un 2013 fericit, but who knows:-s), va doresc ce va doriti voi, adica un tva mai scazut si un 2013:))

Si evident, ne vedem la anul!! >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu