Lista mea de bloguri

duminică, 16 ianuarie 2011

Unde e iarna..?!

Prin noiembrie stirea care agita poporul era ca vai doamne iarna de anul acesta va fi imposibila. frig in draci, zapada de nu stii pe unde sa mergi si singurele sugestii erau sa ne mutam in Bahamas sau prin Brazilia daca vrem sa mai apucam 2011. Acum intrebarea mea stupida este:Unde naiba e iarna aia?~X( ca eu nu prea o vad.. Din cate am aflat si eu suntem prin ianuarie, luna care ar trebui sa fie geroasa, ca doar nu degeaba este denumita gerar. Zapada iarna asta ( ca presupun ca iarna nu o sa mai revina) a fost ca de criza, o portie buna care te tine 3 saptamani si dupa acele saptamani incepe sa ploua! Bineinteles, o dam in primavara pai ce..
 
"Expertii polonezi estimeaza ca, in 2010-2011, Europa s-ar putea confrunta cu cea mai severa iarna din ultimul mileniu, iar un prim motiv ar fi reducerea vitezei curentului nord-atlantic Gulfstream, care treptat-treptat nu mai incalzeste batranul continentmentioneaza AFP"


       Pe bune ma..? Sigur nu ma minti? Fug sa-mi scot tricourile si slapii imediat daca zici tu asa..Aaa..ziceai de iarna friguroasa nu de vara calduroasa? Aa m-am prins acum..un fular si o geaca ajunge..sau ne dam la - 44 de grade si trebuie sa-mi mai iau si manusi..? Hai nu fi naspa..nu-mi plac manusile, imi e frica sa nu le pierd, scrie in ziar sa fie putin mai mica temperatura, macar -20 de grade ca ce naiba..vant,ger noi "rezista"...daca scrii tu asa in ziar sigur vede Dumnezeu si face ca tine doar sa nu te contrazica, sa nu ti se urce dupa lumea in cap ca ai scris un articol mincinos!!!! 
    Eu propun sa ne mutam cu totii in Bahamas, acolo nu mai zice nimeni ca ne ia zapada si ne duce la Homocea...dar tot nu-i bine..dupa zic ca ne ia caldura, ca o sa fie o canicula de ti se topeste bidonul in mana..
    Lume nebunaaa...8-}



2 comentarii:

  1. =))))....bine zis...unde plm e iarna aia geroasa, cea mai tare din mileniu???
    iote na inspiratie...shhh....k imi zboara o idee prin cap:P

    RăspundețiȘtergere