Lista mea de bloguri

marți, 1 februarie 2011

"Everybody lies.."

"Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi!"
    Interesanta fraza..te-ai gandit vreodata cum ar fi sa mori maine? Sau nu...prea tarziu...cum ar fi sa mori in urmatoarele 10 min?. Persoanele optimiste (like me I guess) nu se gandesc niciodata la moarte,vor macar sa traiasca cu senzatia ca poate exista o sansa undeva acolo sus care sa te faca sa traiesti vesnic..macar sufleteste! Daca nici macar o cladire nu e vesnica cum ar putea fi un om care plange ca disperatul doar pentru ca si-a taiat un deget?
   De ceva timp urmaresc un serial (House MD pentru cunoscatori) care chiar pare destul de interesant [cred ca de asta continui sa vad minim 5 episoade pe zi:))]. Un serial despre doctori (=>titlu), despre a salva vieti sau a le lasa sa se duca...si poate chiar si despre comportamentul uman[diferite persoane cu distincte tipuri de comportament se interactioneaza =>acel "ceva":))]. Un episod recent releva sinuciderea unuia dintre doctori [probleme familiale whatever..]..Captivant era faptul ca..e foarte greu sa recunosti ca ceva te afecteaza..e dificil sa-ti arati suferinta fata de ceilalti. Ma uitam uluita cum erau persoane (ma refer la serial) care alegeau sa para indiferente,impacate cu ideea,calme doar pentru a nu arata ca ei de fapt sufera, ca ceva s-a rupt, ca nimic nu va mai fi la fel de acum inainte, ca totul se schimba....("Yes, I'm smiling but inside I'm dying"). In fiecare persoana zace aceea chestie care te face vulnerabil doar pentru ca suferi..preferand in acelasi timp sa te descarci doar in momentul cand vei fi tu cu tine intr-o camera stiind ca nimeni nu se uita in nu stiu ce fel..
   Asta m-a intrigat pe mine la episodul respectiv, ajutandu-ma sa-mi dau seama ca lumea e ciudata..cu toate ca suntem in secolul XXI cand se presupune ca am fi depasit aceste limite psihologice,cand increderea parca ar trebui capatata mai usor si pastrata pentru o perioada mai indelungata..
    In jurul tau vezi doar chipuri, persoane care nu exista, persoane care vor sa para ceea ce nu sunt doar pentru ca in felul asta "voi fi mai bine privit de ceilalti". Esti idiot, traiesti intr-o lume de ipocriti ajungi un ipocrit...de aia pentru mine vorba asta o sa ramana pentru totdeauna valabila "spiritul de turma"
               Toata lumea minte...dar nu toata lumea minte cu un motiv....
    
   

5 comentarii:

  1. de fapt serialul se cheama house m.d.
    sa traiesti pentru totdeauna ar fi ingrozitor, mi-e sila sa intru in detalii, poate altadata, in plus sa mori e interesant (nu pot s-o spun intr-un mod in care sa sune mai putin ciudat) adica, cum te simti oare atunci? cat despre sansa de a trai vesnic (chiar si sufleteste) it's just fucking fairytales, no body, no soul(care probabil nici nu exista), no nothing...poate doar universu'

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu sunt de acord cu tine..
    Sa traiesti pentru totdeauna ar fi minunat,ma refer din punctul meu de vedere, in fiecare zi descoperi lucruri interesante si cred ca o viata vesnica ar fi o provocare pe care as accepta-o fara sa ma gandesc de 2 ori..
    Cum te simti cand mori? Hai ca-ti spun eu..nu te simti..doar mori si gata,s-a rupt firul, it's over!
    Multumesc pentru parere anyway:)

    RăspundețiȘtergere
  3. aia cu live forever, da, e subiectiva, difera de la unu la altu parerea
    chestia cu muritu...poate sa varieze, mi-e lene sa mai scriu asa ca... nevermind

    RăspundețiȘtergere
  4. :-o
    de cand asta a lu' munceanu e asa profunda???

    RăspundețiȘtergere
  5. haha:))
    am vazut episodul ala cu sinuciderea aseara si m'a socat..m'a facut sa ma gandesc la niste chestii..
    whatever..don't worry I'm not insane:D

    RăspundețiȘtergere